diet effekter håravfall

Jo för de av er som har haft mina andra artiklar om produkter hårväxt och håravfall, tack. Nu mina vänner dagens artikel kommer inte att vara så länge, kommer vi att täcka kost och håravfall. Kommer ni vet allt efter att ha läst det här? Naturligtvis inte. Jag är säker på att en bok skulle kunna skrivas i ämnet (note to self, skriva bok om ämnet). Mitt mål här är att ge dig tillräckligt med information för att börja forska själv mer på djupet. Okej inget mer vandring, över till ämnet till hands.

Mina andra håravfall artiklar täcker ämnet från stativet punkt genetik. Den skyldige av den genetiska faktorn är en kemikalie som kallas DHT. Om du inte vet vad jag talar om sökandet efter min artikel “Tillväxt Förstå Hårprodukter, Förstå håravfall”. Det finns naturligtvis ett överflöd av fall håravfall som inte har någonting att göra med genetik. En god vän till mig, genom försök och misstag, insåg hans håravfall inte var associerad med DHT, så han bestämde sig för att agera. Han trodde helt enkelt att han skulle ändra vissa miljöfaktorer, han såg vilka hårprodukter han använder och hur ofta, ändrade han sin diet och kopplat den dietförändring med vitaminer, mineraler och örter som är förknippade med främjandet av sund hårväxt. Vad tror du hände? Hans håravfall framgångsrikt stoppades utan att ta några onaturliga produkter hårväxt.

Sunt förnuft säger oss att en dålig kost kommer lika dålig hälsa. Så det är tydligen meningen att en dålig kost skulle påverka hälsan av ens hår inte det? Du ser det är enkel matematik egentligen. Detta borde inte vara så svårt att följa. Hög kaloriintaget (plus) en diet låg på näringsämnen lika håravfall hos många män och kvinnor.

Det är lätt att se tillbaka på tiden och se till att dieter har förändrats under årtionden. Vi har flyttat (i sin helhet, inte att säga att du är alla skyldiga) från konsekvent äta proteinrik näringsrika kost. Vi som en massa började äta livsmedel som innehåller mycket kalorier och mycket fett. Jag är säker på att det finns många skäl att skylla för detta, såsom livet bara går fortare och både män och kvinnor generellt arbetar utanför hemmet. Våra livsmedel bearbetas, och fylld med konserveringsmedel och bekämpningsmedel och innehåller mycket nitrat.
För dig känslan som genetik är inte orsaken till ditt håravfall, så låt mig föreslå några saker.

Först, ändra din kost. Drick minst en till två liter vatten om dagen. När du köper kött, kontrollera att det inte finns några tillsatta hormoner. Stopp köper livsmedel som har konserveringsmedel för att ge dem en längre hållbarhet, börja äta ekologiska människor. Också växla från vitt bröd till fullkornsbröd och se till att du äter tillräckligt med fullkorn och fibrer varje dag. Denna diet förändring bör främja bättre cirkulation vilket innebär mer blodflödet till hårbotten.

Tillsammans med kost förändringar, det finns örter, mineraler och vitaminer som hjälper förlust kampen hår. Nu är jag inte gå in på hur var och en fungerar, forskning människor. Några örter som är förknippade med främjandet av sund hårväxt är, salvia, rosmarin, ginkgo biloba och såg Palmetto. Vitaminer som hjälper är en mycket bra B-komplex och vitamin C. Järn, koppar, lysin, selen och zink är några av de mineraler som kan hjälpa. Se till att också konsumera omega 3 och 6 fettsyror, för att främja ett hälsosamt hår och hälsa i allmänhet.

Med denna typ av diet förändring bör du se fler fördelar än bara för ditt hår, bör du se en gigantisk ökning av din energi och hälsa. Tja min kohort av skallighet män Jag kommer att tala till dig snart, under tiden gå ut och göra några ändringar som du tror att du kan behöva göra!