vad det innebär att få en bosley hårtransplantation

Är du intresserad av att genomgå en hårtransplantation, men du är osäker på vad som är inblandade i processen? Om du känner dig lite osäker, är du inte ensam. När allt inte många människor känner någon som har haft en hårtransplantation. Eller, om de vet någon som har gått igenom proceduren, kanske de inte är medvetna om det. Eftersom kvalitet hår transplantationer ser helt naturligt och eftersom de flesta människor inte går runt och säger andra att de har genomgått en transplantation, kanske du känner någon som har haft en transplantation utan att ens inse det. Ändå lämnar bristande informationsutbyte flesta människor osäker på processen och även lite nervös om vad en hårtransplantation innebär. Lyckligtvis finns det ingen anledning att känna sig nervös. I själva verket är hela processen relativt enkel.

# 1: Konfigurera en Samråd

Det första steget i att få en Bosley hårtransplantation är att helt enkelt ställa in en konsultation. Med mer än 40 samråd kontor i hela landet, bör hitta ett kontor nära dig inte vara alltför svårt.

# 2: Gå in till din konsultation

Efter att du har ställt in din konsultation, är nästa steg att faktiskt träffa en Bosley läkare. När du träffar läkaren, kommer han grundligt se över din medicinska historia och samtidigt undersöka din hårbotten och hår. Under denna undersökning, är läkaren avgöra om du gör en bra kandidat för en hårtransplantation. Om du lider av vissa sjukdomstillstånd eller om du tar mediciner som orsakar håravfall, kan du inte vara en bra kandidat. Dessutom, om ditt håravfall är extrem, kanske du inte har tillräckligt med hår för att ge givaren folliklar.

# 3: utforska dina alternativ

Efter att ha granskat din sjukdomshistoria och hår, kommer din Bosley läkare ge dig en klar uppfattning om vad du kan realistiskt förvänta sig från förfarandet. Du kommer då att behöva bestämma om de eventuella resultaten är tillfredsställande och om det är värt din tid och pengar att genomföra en transplantation.

# 4: få din hårtransplantation

När du går in för själva transplantationen, kommer läkaren ta bort hårsäckarna givare hår från förutbestämda områden på huvudet. Dessa folliklar kommer sedan att transplanteras till det område som är gallring eller skallighet.

# 5: njut!

Efter transplantationen är klar, kan du behandla ditt hår precis som du alltid har. Det finns ingen anledning att oroa sig för att använda några speciella produkter eller genomgår framtida transplantationer. Bara tvätta, stil och njut!