Natural Hair Care Tips för hår tillväxt

Under vintern håret inte ska tvätta ofta och i fall du behöver för att göra det, tillämpa bebis fina partiklar till håret och använd en kam på det. En dryck gjord av honung, yoghurt, bananer och skummjölk förhindrar håravfall. Göra sig av med stress, sova bra och gnugga ner i hårbotten med rosmarin eterisk olja. Mjäll kan avlägsnas genom tillämpa bordssalt i hårbotten och därefter tvättning av håret med schampo. Eftersom olika typer av hår kräver olika sätt att vården, med ett schampo och balsam som är specifik för varje typ av hår blir viktigt. Inte alla rena verk för alla. Du kanske har märkt att samma märke av schampo har olika produkter för olika typer av hår.

Se alltid till att uppnå en effektiv hårvård och man behöver använda rätt produkter enligt deras hårtyp. Olika hårvårdsprodukter är speciellt designade för speciella hårtyper och så blir det mycket viktigt att veta vad din hårtyp är. Hår är av tre slag, som expanderar över fet, normal till torr, normal (frisk) och det finns ett brett utbud av hårvårdsprodukter som finns för alla dessa olika hårtyper.

Hårvård bör beaktas när du färga håret med produkter hårfärg som inte kommer att skada din hårbotten eller skada ditt hår. Hårvård färg är inte bara snabb och lätt men de kemikalier i produkterna är mycket mindre frätande på håret än de var år sedan. Snygg och naturlig hårfärg som är eftertraktade som någonsin och med rätt hårvård och färg, kan du ta ut dina ögon och gör din hud lyster. Det finns flera olika typer av hårfärg. Vissa lägger helt enkelt färg på toppen av håret och andra kräver en kemisk reaktion som sker inne i hårstrået.

För att undvika alla katastrofer hårvård, följ dessa av stor hårvård: –

• Undvik oetiska och over-the-counter hårvårdsprodukter när du kan. Många av dessa erbjuder endast falska förhoppningar och löften.
• Klipp inte dina egna smällar. Lämna alla dina skärbehov, även smällar, till håret och sjukvårdspersonal.
• Använd inte klargöra hårvårdsprodukter på din flätor mer än en gång per vecka. De kan remsor håret av fuktiga och eteriska oljor.
• Fäst aldrig med en föråldrad utseende eftersom du är rädd för att titta annorlunda. Stilar förändras av en anledning. Fråga din expert hårvård för att ge dig in i detta decennium med en ny stil.
• Använd inte besöka en salong hårvård utan att först få en remiss från någon du kan lita på. Att välja en salong baserad på en affisch eller försäljning enbart är mycket riskabelt.
• Undvik solen, klor och salt vatten under sommarmånaderna. Överdriven exponering kan orsaka allvarliga skador som är irreversibla även om du använder de bästa hårvårdsprodukter.
• Borsta inte håret eller lägga för mycket spänning på den medan den fortfarande är våt. Detta kommer att orsaka brott. Också, inte bära snäva stilar såsom rastaflätor för längre tid om du inte har etniska hår.
• Köp inte hårfärg som kommer i en låda.