håravfall behandling för kvinnor skalliga är inte vacker

Vad är din reaktion när du läser frasen, â € œhair förlust behandling för womenâ €???

Beroende på din ålder, ditt kön, din uppfostran, din affinitet för politisk korrekthet och en mängd andra faktorer som du kanske inte ens är medveten om, din första reaktion kan vara:

â € œWomen? Kvinnor don € ™ t förlorar sitt hår … gör de? â €?

Jo, ja, som en sakfråga, det gör de. Tro det eller ej, visar statistiken att en av fyra kvinnor möter kvinnliga mönster skallighet. En av fyra.

Denna statistik tycks flyga i ansiktet av den samhälleliga konditionering som lär oss att, medan skallighet hos en människa kan vara ett tecken på manlighet, behöver en kvinna en full hår, oavsett hennes ålder, för att bli riktigt vacker.

Eftersom kvinnor ålder, dock så naturligtvis gör sitt hår. Och, beroende på ärftlighet, livsstil, kost och sjukdom, blir det grått eller vitt, sprött och, i vissa fall mycket tunnare.

När vi förstår att, â € œhair förlust behandling för womenâ €?? får en helt ny innebörd.

Och vad det betyder är att kvinnor idag kan göra något åt ??sitt håravfall, åtminstone i en majoritet av fallen. De kan sakta ner. De kan även vända på det.

Det första kvinnor måste förstå är att om deras hår är gallring, itâ € ™ s inte deras fel.

De permanenter don € ™ t få sitt hår att falla ut. Hårtorkar don € ™ t göra det. Borstning, retas, och curling don € ™ t göra det. Inte heller färg, dagar i solen, eller någon av de andra saker du gör för att förbättra skönheten i ditt hår.

De verkliga orsakerna till kvinnligt håravfall falla in i tre huvudkategorier:

** Ärftligt håravfall
** Hormon ökningar eller obalanser
** Allvarliga hälsoproblem

Ärftligt håravfall eller håravfall (det vetenskapliga namnet för kvinnliga mönster skallighet), sägs stå för 95% av kvinnligt håravfall.

Tro det inte, thatâ € ™ s verkligen goda nyheter, eftersom det finns produkter som hävdar att de kan bidra till att förhindra håravfall till följd av kvinnliga mönster skallighet, och till och med stödja återväxt av ditt eget naturliga hår.

Det kan inte sägas när håravfall är ett resultat av hormon obalans eller allvarliga hälsofrågor. Det finns ingen håravfall behandling för kvinnor som kan hjälpa under dessa förhållanden.

Till exempel, en hel del kvinnor börjar tappa håret under graviditet och förlossning. Detta är normalt och övergående. Så snart deras hormoner återgår till nivån före graviditeten, kommer deras hår att börja växa igen.

Sköldkörtel obalanser är också utom räckhåll för håravfall behandlingar för kvinnor. Konsultera en läkare om du har detta tillstånd. Det kan behandlas, och sedan ditt hår kommer att växa tillbaka.

Womenâ € ™ s hormoner förändras också under klimakteriet. Nästan 37% av kvinnor upplever håravfall efter klimakteriet. Detta är oftast övergående, men din läkare kan berätta mer om det.

När det gäller allvarliga hälsoproblem, vissa medicinska tillstånd, vissa receptbelagda läkemedel, eller allvarlig sjukdom (t.ex. cancer) kan bidra till håravfall. Återigen, detta är oftast övergående, men din vårdgivare kommer att kunna ge dig råd.

Det finns några andra faktorer som bidrar till håravfall hos kvinnor som bör nämnas:

** Livet förändras händelser, såsom skilsmässa eller dödsfall, samt karriär och ekonomiska motgångar, kan ta sin tribut på ditt hår. Lyckligtvis är tillståndet tillfälligt och försvinner när orsaken gör.

** En dålig kost, brist på motion, och brist på fukt kan orsaka håravfall att accelerera bortom den normala (normala är 100 eller så strängar per dag). Återigen kan detta vändas med en bättre livsstil.

** Hud och hårbotten infektioner kan orsaka håravfall, men med behandling han hår kommer växa tillbaka.

Gallring och håravfall är ett förödande problem för de flesta kvinnor. Den grå kan vara färgad, balsam kan återställa smidighet, men betydande håravfall kräver hårdare åtgärder.

Lyckligtvis sådana åtgärder existerar.

Ett varningens ord: Kvinnor bör inte använda produkter håravfall för män. För att göra detta kan faktiskt göra en womanâ € ™ s håravfall problemet värre.