stoppa håravfall snabbt löser inte går skallig

När håret börjar tunna det kan vara en tid för panik. Jag har aldrig träffat en män som vill gå skallig, även om de kände att de skulle se Ok utan hår. Det finns alla möjliga orsaker till detta, men det primära är att vi känner att vi inte kommer att vara lika attraktiv för antingen våra nuvarande betydande andra eller potentiella friare om vi förlorar vårt hår. Så när vi först inse att vi börjar förlora våra hår den första tanken är jag måste sluta här. Detta är en bra tanke att ha. Ju tidigare du kan stoppa ditt håravfall desto bättre chans har du att inte gå helt skallig.

I denna artikel kommer jag att förklara varför du förlorar ditt hår överdrivet, vad du behöver göra för att stoppa det och vilka produkter fungerar. Efter att ha läst den här artikeln kommer du att förstå vad som orsakar ditt håravfall och vad du behöver göra om det.

Varför är mitt hår faller ut?

Överraskande nog den främsta boven i manliga mönster skallighet är faktiskt ett ämne som finns i de flesta män. DHT är ett ämne som den manliga kroppen skapar från testosteron, ett manligt hormon. Medan en liten nivå av DHT är okej och även behövs när vi är yngre alltför mycket när vi blir äldre kan vara en dålig sak.

DHT gör sin väg genom kroppen i hårbotten där det binder med hårsäckar. Vid första biverkningarna är minimala, men med tiden hårsäckarna börjar krympa. Denna krympning minskar antalet och tjockleken av hårstråna som växer från denna hårsäck tills den eventuellt blir vilande och inget mer hår växer från det.

Om du fånga problemet snart nog sedan stoppa håravfall är mycket möjligt. När DHT först fäster hårsäckar du kan stoppa den och föryngra hårbotten så att nytt hår kan växa igen. Nyckeln är att fånga den innan follikeln blir vilande.

stoppa DHT

För att stoppa DHT du antingen måste stoppa den från att binda med hårsäckar i hårbotten eller stoppa den från att skapas i kroppen. Även om båda metoderna kan vara effektivt de flesta män har haft stor framgång med schampo håravfall som arbetar på hårbotten nivå.

Att hämma DHT bildas i kroppen det är oftast gjort med tillägg eller oral behandling. Dessa produkter kan fungera, men det är svårare att se resultat och ibland kan de komma med inte så trevliga biverkningar.

Med hjälp av en schampo för att stoppa DHT är mycket lättare. Du byter helt enkelt ditt vanliga schampo med ett håravfall schampo varje dag. Du har redan tvätta håret du börjar bara med en annan produkt.

Fånga alltför håravfall är det bästa du kan göra för att förhindra håravfall. Om du märker en överdriven mängd hår på örngott när du vaknar varje morgon eller en onormal mängd hår i dusch dränera varje dag kan du överväga att byta till en DHT blockerande schampo bara för att vara säker.