sågpalmetto för håravfall – kraftfull ingrediens för ditt hår problem

Säg Palmetto för håravfall är en stor sak nu. Det är också kallas med ett annat namn – seronoa repens. Det är en liten anläggning med stora blad. De bär som växer på det är en mörkröd färg och har använts av indianer i många år. Det bekämpar androgen, vilket är en av orsakerna till håravfall. Även om forskarna inte kan räkna ut hur, de bara vet att det gör det.

Fytonäringsämnen är vad som gör upp bären Saw Palmetto, och dessa fungerar som brytare i processen där hormoner orsaka prostata att förstora. Många män idag tar Saw Palmetto för sin förstorad prostata. Från erektil dysfunktion till alla typer av urinvägar, har Saw Palmetto bär använts i stor utsträckning, och med lyckat resultat.

De flesta människor har hört talas om “Propecia”. Tja, fungerar Saw Palmetto bär på ungefär samma sätt. När forskarna upptäckte detta, trodde de att de skulle ge det ett försök för håravfall skick. De fann att de hade framgång med människor som drabbats av ett tillstånd som kallas “ärftligt håravfall”. Och de hade några mycket goda resultat med den.

Många av de så kallade naturläkemedel “korrigerande åtgärder och kosttillskott, inte har haft kontroll av en klinisk prövning. Detta är inte fallet med Saw Palmetto. Och resultaten av försök är bra. Det finns inga biverkningar av någon betydelse i människor som har tagit örtextrakt. Den enda gången några klagomål gjordes, var om de tas utan att äta. Då kanske en orolig mage eller huvudvärk kan förekomma. Och gravida kvinnor eller kvinnor som ammar bör undvika det.

När man studerar Saw Palmetto för håravfall, ser du att håravfall startar när din DHT nivå (dihydrotestosteron) blir för hög. Detta inträffar i hårbotten, och detta är när sågpalmetto kan vara effektivt. Den DHT fäster sig till dina hårsäckar och stänger av flödet av näringsämnen som håret får från ditt blod. Detta gör att håret att krympa och bli smal.

När rankas bland de bästa medicinska örter i USA idag, kommer Saw Palmetto in på nummer fem. Det enda du behöver tänka på, är att det fungerar på en hormonell sätt. Så om du tar hormon-relaterade behandlingar eller läkemedel av något slag, kanske du vill rådfråga din läkare först. Denna anläggning har verkligen ökat kraftigt big time över i Europa, och används ofta där. Vissa människor vet inte det, men det kan användas för att förbättra sexlusten också.

Saw Palmetto för håravfall är bara toppen på iceburg för denna kraftfulla lilla växten. Från hosta och förkylning till migrän och bronkit, dess användningsområden är många. Inte undra på att de pionjärer som används för att göra läsk ur det. De fann tydligen att de mådde bättre när de hade stadig regim av att dricka det. Du kan ta reda på allt om Saw Palmetto ört med en enkel sökning på Internet på din favorit sökmotor.