Propecia håravfall behandling piller på nätet

Manligt håravfall är den vanligaste formen av håravfall, vilket motsvarar nästan 95% av alla fall av håravfall hos män. Och ungefär hälften av alla män upplever manligt håravfall efter ålder 50. Så om du har manligt håravfall, är du verkligen inte ensam. Människor som står inför problemet skallighet har en hel del om de nya Håravfall mediciner som finns på marknaden. En av dessa mediciner håravfall Propecia, som är tillgängliga genom recept. Om du tappar hår du bör överväga att använda Propecia (Finasterid) för att stoppa eller ens vända ditt håravfall. Det finns ingen “Hair Loss Cure”, håravfall läkemedel som Propecia kan ofta stoppa eller ens vända alopeci i de flesta människor. Studier har visat att nästan 80% av män som använder Propecia stoppas eller ens vänt sitt håravfall i viss utsträckning.

Vad är manligt håravfall?

Manligt håravfall är ett vanligt tillstånd där män upplever gallring av hår på hårbotten. Ofta resulterar detta i en vikande hårfäste och / eller skallighet på toppen av huvudet. Dessa förändringar börjar vanligtvis gradvis hos män i 20-årsåldern. Läkarna tror manligt håravfall beror på ärftlighet och är beroende av hormonella effekter. Läkarna kallar denna typ av håravfall som ärftligt håravfall.

Propecia (Finasterid) – Håravfall medicin

Håravfall, antingen permanent eller tillfälligt, inte kan botas. Men behandlingar finns tillgängliga för att hjälpa till att främja hårväxt eller dölja håravfall. I november 1997, har Merck uppfyllt panelen av vetenskapliga rådgivare (till FDA) att Propecia (1mg finasterid) är effektiv vid behandling av håravfall. I december 1997 godkände FDA officiellt drogen Propeica som den första någonsin mot skallighet piller i världen.
Oral finasterid finns i 1 mg dos under varumärket Propecia. Den rekommenderade dosen för behandling av manligt håravfall (androgen alopeci) är Propecia (Finasterid) 1 mg oralt en gång om dagen.

om propecia

Propecia är den första och enda behandling som finns för manligt håravfall på vertex (toppen av huvudet) och den främre mitten hårbotten (mitten framsidan av huvudet). Propecia är ett receptbelagt piller som tas oralt. Propecia tillhör den klass av läkemedel som kallas alfa-reduktashämmare. Denna Håravfall medicin ordineras för manligt håravfall eller håravfall patienter behandling som har som drabbats av håravfall problem. Propecia begränsar effekten av DHT (dihydrotestosteron) och därmed minskar håravfall och kontroller skallighet eller håravfall hos män.
Idag Propecia finasterid är det mest populära eftertraktade läkemedel för att behandla manligt håravfall. Försök har visat en 80% framgång i att stoppa processen håravfall och 64% har visat en verklig omsvängning eller lagning av tidigare skallighet. Propecia finasterid fungerar bara hos män. Kvinnor uppmanas att avstå från att administrera Propecia. Propecia är inte heller rekommenderas för cancerpatienter.

Vilka är ingredienserna i det?

Den viktigaste ingrediensen i Propecia är Finasteride. Det fungerar genom att begränsa inverkan av enzymet typ II 5-alfa-reduktas, som verkar på det manliga hormonet testosteron och omvandlar den till dihydrotestosteron (DHT).
hur fungerar Propecia (finasterid) fungerar?
Testosteron flyter i blodet för den typiska vuxen man kombinerar rutinmässigt med ett enzym som kallas 5-alfa reduktas. Resultatet av denna växelverkan bildar den mer potent sexuell hormon som kallas DHT (dihydrotestosteron). DHT spelar en primär roll i rätt könsorgan utveckling under fosterstadiet i livet, samt en sund utveckling av sekundära manliga egenskaper under puberteten.
När en människa börjar tappa sitt hår, vissa genetiskt programmerade folliklar börjar utveckla DHT receptorer. Den DHT fäster sig till dessa receptorställen och börjar behandla follikeln som ett främmande föremål i kroppen. Denna kemiska förändring påverkar inte bara håret, kan orsaka klåda, inflammation, och oljighet. Under denna tid, follikeln, under attack av DHT, börjar att miniatyrisera med varje tillväxtcykel, förrän efter flera år, det helt enkelt är för liten och kort att se.
När Propecia tas, det fungerar att inhibera bildningen av DHT i systemet. Inom några månader kommer de totala DHT-nivåerna har förblivit låg nog på en konstant basis att de negativa effekterna DHT har på hårsäckarna kommer att sluta, vilket resulterar i ett upphörande av håravfall.

Propecia (finasterid) dosering

Propecia (Finasteride 1mg) är indicerat för behandling av manliga mönster håravfall hos MÄN ENDAST. Den rekommenderade dosen är 1 mg oralt en gång om dagen. Propecia kan ges med eller utan måltider. I allmänhet är daglig användning i tre månader eller mer nödvändig innan förmånen observeras. Fortsatt användning rekommenderas för att upprätthålla förmån, som bör utvärderas regelbundet. Återkallande av behandling leder till återföring av effekt inom 12 månader. Du kan ta finasterid helst under dagtid, men bäst att ta läkemedlet vid samma tidpunkt varje dag.

Missad dos

Om du missar en dos av detta läkemedel, ta den så snart som möjligt. Men om det nästan är dags för din nästa dos, hoppa över den missade dosen och gå tillbaka till den vanliga doseringen. Ta inte dubbla doser.

biverkningar

Biverkningar är sällsynta men kan inkludera minskad sexlust.

online recept

Propecia (Finasterid) är endast tillgänglig genom recept. Legitimerade läkare från onlineapotek rekommenderas på propeciafinasteride.co.uk kommer att utfärda recept för dig. Få gratis konsultation med en kvalitet läkare för att få ett recept för Propecia finasterid 1mg för håravfall behandling.