laser hår terapi sätter bromsarna på håravfall

Laser Hair Therapy har funnits ett tag, men att amerikanerna är det relativt nytt begrepp. Om du tillfrågade ett rum fullt av män om det, är chansen att de inte skulle veta vad Laser Hair Loss Therapy var, än mindre vad den kunde göra för dem. I samma rum fullt av män, skulle det vara en bra gissning att minst 60% av dem skulle kunna dra nytta av Laser Hair Therapy.

Vad är det? Laser Hair Therapy är en håravfall behandlingsmetod används mest på kliniker hår restaurering och av dermatologer som utnyttjar svagt ljus laser energi för att dramatiskt tjockna, och i många fall, åter växer förlorat hår. Många män som lider av användning håravfall produkter såsom Propecia eller andra produkter som är aktuella för att åter växa håret, problemet är att dessa produkter, medan de är ganska effektiva, kan ha biverkningar. Medicinska förfaranden som transplantera hår bär med sig sina egna problem, främst den allvarliga bekostnad och osäkert resultat. Så vad är en kille att göra vem som märker en drain-full av hans hår varje gång han duschar? Svaret? Laser Hair Therapy för Män.

Först, låt oss utforska vad som orsakar håravfall i första hand. Det verkar knappast rättvist men män i synnerhet tycks vara dömd att uppleva betydande håravfall någon gång i sitt liv. De flesta män tror resignerat skallighet är deras öde. Om du tittar på dina föräldrars hår, kan du ha en god uppfattning om när ditt eget hår kan gå. Men vad som orsakar det? Forskare har utforskat detta dilemma i årtionden. De kämpade med orm olja och krämer, då peruker och löshår när allt annat misslyckats. Men idag, forskarna förstå mer om vad som orsakar män att förlora sitt hår.

Oftast finns det en genetisk komponent till manligt håravfall. Hårsäckarna i hårbotten har sin egen lilla tid klockor. Vid en viss punkt i en människas liv, den vanliga cykeln av hårväxt, vilofasen, sprider och återväxt svarar på någon form av trigger i hårsäcken själv. Detta svar initieras genom att sänka nivåerna av hormoner, testosteron, specifikt och den resulterande överproduktion av dihydrotestosteron (DHT). DHT förbjuder absorptionen av essentiella proteiner och kalcium i roten av hårsäcken. När detta händer, försvagar roten. Det kan växa tillbaka efter några cykler, men du kommer att märka ditt hår blir tunnare och svagare. Snart kan det follikelstimulerande inte stödja tillväxten av en annan hår och ger upp. När din hårbotten bör ersätta allt du bara kasta in i avloppet, underlåter att göra det. Forskare som studerar håravfall har upptäckt att hela denna process dramatiskt kan förändras genom användning av svagt ljus laser terapi.

Låg ljus Laser Hair Therapy är effektivt för att öka blodcirkulationen runt hårsäckarna och banar väg för näringsämnen att nå roten igen. Uppdateras blodflödet kan också lösa problem som kliande eller flagnande hårbotten eller överaktiva talgkörtlar som kan störa återväxten. Laser Hair Therapy, ansökt om 20 till 30 minuters mellanrum, flera gånger i veckan, ger rutinmässigt en betydande förändring i håret kvalitet på nästan 90% av dem som provat den. Med Laser Håravfall Therapy, män tycker att deras hår växer i tjockare och starkare. De tunna, hårbotten-visning wafts av hår fylla i och återfå sin gamla studsa och karaktär. Inte bara det, men också många män har sett de områden som verkade ha gett upp kampen börjar åter växa också. Även om många ser resultat inom några veckor, för andra, kommer fullständiga resultat från Laser Hair Therapy ta mellan sex månader till ett år.

Robert Lassup, en Los Angeles entreprenör, var tveksamt allt kunde vända hans håravfall runt. Han var bara trettio, men han hade tappat hår sedan han blev tjugosex. Den värsta delen för honom var det stigma av att förlora sitt hår så ung. Det fick honom att känna äldre än sina år. Ser det sätt han gjorde, kände han att han inte kunde konkurrera på dejting marknaden och även jobb intervjuare såg tveksamt när han berättade sin ålder. Han försökte mediciner, men de gjorde inte mycket. Han orolig vad de kan göra för honom. Så han slutade använda dem. Hår system var definitivt inte för honom. Men när han hörde talas om Laser Hair Therapy, och att män i Europa hade använt det med framgång i flera år, bestämde han att han inte hade något att förlora på att försöka det.

Laser Hair Therapy Clinic han gick till försäkrade honom att de lasrar som de skulle använda var “coola lasrar”. Det vore ingen smärta. I själva verket, de berättade för honom att stå framför en mikrovågsugn i två minuter skulle innebära mer av en fara än trettio minuter under låg ljus Laser Hair Loss Therapy. Robert kände sig hoppfull för första gången i år som han märkte hans hår börjar att reagera direkt. Hans håravfall stoppas och hans hår växte märkbart tjockare och började fylla i runt hårfästet. Han gjorde faktiskt åter växa en del av håret som han trodde var borta för alltid. Men ännu viktigare, återvann han hans självförtroende. “Även jag förstod inte hur mycket min håravfall drabbar mig,” Robert säger nu. “Jag insåg som mitt hår cirklade som dränerar, hade jag slutat dyka upp för mitt eget liv. Att få mitt hår tillbaka med Laser Hair Therapy fick mig att känna mig själv igen. Jag har för avsikt att göra det bästa av det. “