hitta ett sätt att vända håravfall

Det finns tusentals människor i världen som är förmodligen glada att gå och vistas skallig, men det finns säkert att vara tusentals mer i världen som förmodligen skulle vara lyckligare om de hittar ett sätt att vända håravfall.

som lider av håravfall?

Män är oftast offer för sina gener när det kommer till skallighet på grund av ett visst hormon, som, när den utlöses, kan få dem att lida av manligt mönstrade skallighet. När män slår trettio, kommer en tredjedel av deras antal redan ha problem med håravfall.

Kvinnor kan bli förtid skallig liksom när de lider av alopeci, en sjukdom som orsakar en alltför stor del av deras hår faller av.

Slutligen, cancer offer och de som genomgår kemoterapi har i allmänhet problem med skallighet eftersom de kemikalier som används för att behandla sina sjukdomar tenderar att ha en negativ effekt på håret. Människor som hade just upplevt en tragedi kan också drabbas av håravfall, och detta tillstånd kallas telogen effluvium.

Människor som lider av skalpstörningar bör också ta rätt medicin för sin sjukdom som en smutsig hårbotten kan i slutändan leda till håravfall. En felaktig kost kan också vara orsaken till för tidig håravfall. Användning av starka kemikalier på håret, till exempel de som finns i behandlingar hårfärg och andra kosmetiska förfaranden, kan också leda till håravfall.

behandlingar för skallighet

Även om det finns säkert naturliga eller växtbaserade metoder som människor kan försöka vända håravfall, de mest effektiva metoderna är fortfarande medicinskt baserade.

Finasterid är en drog som är tillgängliga på marknaden och har testats kliniskt och visat sig ha positiva effekter på håravfall.

Rogaine är en utvärtes läkemedel som också har sålts på marknaden idag med positiva resultat.

Studier som gjorts om effektiviteten i denna lösning har visat att personer som tar Rogaine har en 80% chans att förhindra mer håravfall. Rogaine men inte har makt förnybara hårceller som redan hade stängt ner och kan ta några månader innan det kan bli resultatet. Eftersom Rogaine är en kraftfull aktuell lösning, kan det inte alltid vara tillämpliga att använda för vissa individer, särskilt de med känslig hårbotten. Det sistnämnda kan dock använda Rogaine skum i stället, vilket är en mildare version av sin föregångare.

Propecia är ett läkemedel som endast kan förvärvas om läkaren speciellt ordinerar det för behandling av håravfall. Det har varit känt för att vara effektiva i resuscitating hårsäckarna och får dem att växa och producera ännu en gång genom att minska skallighet som orsakar effekterna av det manliga hormonet ansvarar för manligt mönstrade skallighet. Det har också visat sig att de yngre män börjar använda denna medicin, desto bättre resultat de kan förvänta sig.

Medicinering som säljs på Internet och som inte innehåller sigill godkännande av Food and Drug Administration, eftersom användningen av dem kan leda till mer håravfall istället för det omvända.

Transplant kirurgi är också effektivt att vända håravfall. Vid detta förfarande kan hårsäckar tas från en givare och därefter transplanteras till patienten. Om hår prover tas från patienten, skulle dessa tas från delar av huvudet som fortfarande har en riklig mängd hår växer. Dessa prover är sedan transplanteras till områden där tecken på skallighet visar. Detta förfarande är dock ganska dyrt, och det är därför bara ett fåtal människor har möjlighet att dra nytta av det.

—————————————-
OBS: Denna artikel får fritt återges så länge som författarens resurs rutan längst ner i artikeln ingår och och alla länkar måste vara aktiva / kopplas samman med någon syntax förändringar.
—————————————–