håravfall produkter – falska påståenden, framgångar och taktik skrämma

Håravfall har varit ett problem för män och kvinnor i århundraden. Och, under århundraden, har det funnits alla typer av produkter som hävdar allt från en komplett botemedel till löftet om kanske lite persika fuzz. Om du lider av tidiga tecken på håravfall, det finns vissa håravfall produkter som kan hjälpa.

Håravfall kan utlösas av ett antal faktorer, inklusive arv och vitaminbrist. Många människor vänta tills det är nästan för sent innan man beslutar att de behöver hjälp, och när de får lite medicinsk rådgivning deras enda alternativ är dyra och smärtsamma kirurgiska ingrepp, eller piller och salvor som har liten effekt på sent stadium skallighet.

Om du ser ditt hår kommer ut i klumpar, eller ens om det finns några alltför många hårstrån i duschen rinna varje morgon, lura inte dig själv. Det är inte vanligt, har du ett problem, och du måste göra något omedelbart. Håravfall stannar inte på egen hand – tills det inte finns något hår kvar att förlora.

Huvudet för att se din vanliga läkare först innan du beger dig till en hårersättningsbehandlingar klinik. Han kan köra några enkla tester för att kontrollera hormonnivåer och vitamin nivåer. Något så enkelt som för mycket testosteron kan skapa en fri radikal typ substans som kallas HDT som aktivt söker upp hårsäckar att krympa dem och i slutändan leda till så mycket ärrvävnad, kan de inte längre växa hår.

Han kan också detektera låga nivåer av B-vitaminer som behövs för att mata hårsäckarna och ge näring till andra kroppsliga behov. Ofta, i ett tidigt skede, kan en bättre kost tillsammans med receptbelagda grade vitamin doser förhindrar snabbt ytterligare skador.

För mer allvarliga fall, finns orala läkemedel och aktuella salvor som ganska mycket alla göra och lovar samma sak. Resultaten varierar kraftigt. Vissa människor ser förbättring i hårväxt nästan omedelbart, medan andra använder produkterna för nästan ett år utan att se någon signifikant förbättring alls. Några klagar att håret växte på fel ställe, t.ex. på sina fötter.

Dessa produkter kan vara dyrt och när det kommer till någon typ av oral medicinering föreskrivs för håravfall, det finns allvarliga biverkningar som måste noteras till exempel sexuell dysfunktion, migrän, bröstsmärtor, blodproppar eller till anafylaktisk chock. Varje person behöver för att bestämma hur mycket de vill spendera och vilken typ av arbete de vill att uthärda för att se vad som kan vara mycket nedslående resultat.