håravfall och leva med det

Håravfall är en viktig orsak till psykiska problem bland sitt lidande. Med kvinnor Dess mer behandlingsbar men inte alltid och med män dess svårare att behandla. Det är väldigt lätt att säga bra nu när du har provat allt du ska bara leva med det, men det är inte praktiskt eller ett gångbart alternativ för många människor.
När vi har ett problem som vi räknar alla en lösning i dessa dagar, och oftast finns det ett men ibland vi lägger alltför stor vikt vid oljor, örter och läkemedel som ibland oavsett hårt vi försöker och vill för en positiv ut kommer landar oss med misslyckande.
Du ser alla dessa artiklar om mirakel produkter som kommer att vända ditt håravfall och ja vissa av dem verkar fungera för många människor men tänk om du redan har provat de stora sådana som verkar fungera och du är fortfarande tunnhårig?
Om du är man då förmodligen det enda alternativet är en hårtransplantation som är dyrt och kan vara smärtsamt och förresten inte alltid fungerar så var försiktig eftersom du kan hamna på upp till $ 3k ur fickan med “inget hår” att visa för det!
Om du är en kvinna då detta kan vara riktigt förödande! En av de bästa alternativen är att bära en peruk – och låt oss inse det vad mer kan du göra just nu! Jag försöker inte vara smart men bara tänka på det för en minut. Av de tusentals människor du möter eller springa in i en vecka hur många av dem känner du? Mycket få (såvida du inte är en kändis) så bara tänka på det. Du får bara ha 20 personer i din inre krets av familj och vänner som känner dig. Chanserna är att de inte bryr sig om huruvida du är skallig eller skallighet precis hur bra en person du är och om de inte gör det bra de är inte riktigt dina vänner!
Så tänk på det här sättet. Dessa människor som inte vet att du aldrig kommer att veta att du har ett problem håravfall – så varför oroa dem. Om de som är nära dig acceptera dig som du är. Sedan tycker om det här. Problemet är nu med hur du uppfattar dig själv. Kom ihåg att lycka är ett beslut så att du kan välja att vara glad och inte oroa sig för andras eventuella känslor om dig – att min vän är det bästa sättet att ta itu med det!