den x5 hair laser – använder teknik för att återföds ständigt håret

Det spelar ingen roll om du precis har börjat tappa håret eller du har förlorat det nu ett tag. Du kommer fortfarande att vilja göra något åt ??det. Det finns tiotals (om inte hundratals) av håravfall behandlingar där ute som du kan använda. Problemet är att de inte alla är skapade lika och vissa av dem inte fungerar alls. Den goda nyheten är att håravfall behandlingar skapas och upptäckte (mestadels upptäcktes av en slump) hela tiden. En av de senaste av dessa är låg nivå laser terapi eller LLT för kort.

Den SpencerForrest X5 hår laser är ett perfekt exempel på detta. Det är inte den första produkten som använder laserljus för att hjälpa håret att växa igen och tjockna befintliga hår men * det * har tagit den och förbättrat på det på alla möjliga sätt.

Så hur laserljus arbete för att återföds ditt hår? Utan att gå in mycket tekniska detaljer lasern ökar princip cellernas energi och aktivitet i hårbotten. I brist på en bättre beskrivning laserljuset jumpstarts bokstavligen hårsäckar som har gått vilande.

Den X5 hårlaser använder 15 separata laser ljus som du kan fokusera på din hårbotten. Dessa 15 lasrar ger dig över 50cm2 av täckning när du behandlar din håravfall. Hur bra är det? De flesta andra produkter lyckas bara för att ge dig om 20cm2 av laser täckning i bästa fall.

För bästa resultat X5 behöver användas 3 gånger per vecka i 10 – 15 minuter per session så att du inte behöver investera en enorm mängd tid på att behandla ditt håravfall. Och det finns inga röriga krämer inblandade alls!

Hur snabbt kan du förvänta dig att se resultat? Jo det är där de flesta människor faller platt på deras ansikte när det gäller att behandla håravfall. Här är det enkla faktum – håret växer * väldigt * långsamt! Mycket. Du måste fortsätta behandlingen under minst 60 dagar innan du ens kan börja att bedöma hur effektiv denna (eller någon annan) håravfall behandling är.

Den X5 är en snygg, handhållen och sladdlös hår laser som du kan bära med dig. Detta är perfekt för alla som har att resa mycket eller som bara hatar att behöva koppla in något för att använda det. Det ergonomiska greppet gör det också mycket lättare att hålla när du använder den. Övergripande denna produkt har definitivt utformats med kunden i åtanke – de har lyckats att kombinera form och funktion i ett mycket fint litet paket. Det ser även kinda cool!

Kan denna enhet växer håret tillbaka på en helt skallig hårbotten? Om du är en Norwood 6 eller 7 då X5 skulle egentligen bara användas som en del av en kombination av behandlingar (Minoxidil och Propecia). Även med en Norwood 6 eller 7 denna laser hår kam är fortfarande användbara för att främja en snabb tillväxt av nya hår som du stimulerande att växa med andra behandlingar.

För priset på X5 är svårt att slå – allt du behöver göra är att kolla in några av de lyckliga användarrecensioner genom att följa den resurs rutan i slutet av den här artikeln.