bästa håravfall behandlingar

En överväldigande antal både män och kvinnor kommer att uppleva någon form av håravfall i deras liv. Vi kan använda peruker, applicera flera dagliga medicinering för att våra skalper, eller spendera tusentals dollar med folliklar kirurgiskt avlägsnas och ersätts på våra problem fläckar. Finns det några alternativ till dessa åtgärder? Yes! Här är några icke-medicinska, icke-kirurgisk, peruk-mindre alternativ som kan hålla dina lås ser tjock utan att bryta banken eller vissnande din sexlust.

Hair Building Fibers-om du är man irriterad eller generad av en kal fläck, eller en kvinna med en breddning del eller synligt gallring hår, hår-byggnad fibrer är ett utmärkt alternativ för att dölja dessa områden. Naturliga hårstrån är gjorda mestadels av ett protein som kallas keratin, så dessa produkter lista brukar keratinfibrerna som sin huvudsakliga ingrediensen. När keratinfibrerna strös på hårbotten eller sprutas på en gallring område, ökar de den tjocklek, densitet och utseende av hår i det området. De bästa naturfiber sprayer använder en statisk laddning för att säkra produkten till problemet zonen.

Hårbotten Concealers-detta kan typ av produkt också kallas maskering lotion. Det är en säker och effektiv behandling, utformad med samma principer som används för ansikts make-up. Hårbotten concealer appliceras på hårbotten, ofta genom aerosol, och för maskering av hårbotten ljus, glänsande utseende. En av de främsta anledningarna till att tunna fläckar eller kala fläckar är ful är på grund av den höga kontrasten mellan hårfärg och hudton. Hårbotten concealer är en oerhört användbar produkt-den kan användas för att täcka gråa rötter, täcka en kal fläck, eller dölja ett ärr från follikulära transplantation kirurgi (eller andra ärr på huvudet). Denna typ av produkt fäster bra och ger en person en förnyad känsla av förtroende genom att täcka eventuella brister i håret tjocklek.

Hår Förtjockningsmedel-dessa behandlingar kan vara schampo eller balsam. Denna typ av produkt innehåller organiska proteiner som absorberas in i hårstråna, vilket får dem att knubbig upp och tjockna. Förtjockning schampo och balsam är oftast exceptionellt effektiva vid rengöring-med den extra fördelen att tunna, fina, halta, eller miniatyriserade flätor är infunderas med kroppen, vilket gör dem ett bra val för nästan vem som helst!

Sammanfattningsvis, medan ingen av dessa typer av produkter kommer att åter växa håret, de är billiga, omedelbar, och kan förnya ditt självförtroende med absolut inga biverkningar! Jag vågar mediciner eller operationer för att göra samma påstående!