varför kvinnor inte ska få hår transplantationer

Skallighet är inte bara ett för män problem, kvinnor ofta tappar hår när de blir äldre också. Du kanske undrar, om så är fallet, varför fler kvinnor inte har kirurgi hårtransplantation. Du kan bli förvånad över att veta att många kvinnor inte är bra kandidater.
kvinnor och män är olika:
Kvinnor har vanligen en annan typ av håravfall än män. Manliga mönster skallighet avtäcker delar av toppen av huvudet. Men sidorna och baksidan av huvudet oftast täckt med friska skallighet-resistenta hårsäckar.
Män med detta mönster av skallighet kommer att ha givare hår som överlever processen hårtransplantation och frodas långt efteråt. Det beror på att en naturligt förekommande enzym i kroppen kombineras med testosteron för att skapa en kemikalie som kallas DHT. Denna kemikalie är ansvarig för håravfall på toppen av mäns huvuden när de har manligt håravfall.
Däremot påverkar det inte ryggen och sidorna av håret i de flesta fall. Dessa områden har friska hårsäckar och göra utmärkta donatorställen för hårtransplantation kirurgi. Dessa kallas stabila platser eftersom de förblir oförändrade över tid snarare än att krympa som hårsäckarna påverkas av DHT gör.
Kvinnliga mönster skallighet är annorlunda. I de flesta fall har de inte stora områden med stabila skallighet-resistenta hårsäckar. Sidorna och baksidan av deras hår tenderar att tunna precis som front och toppen av huvudet gör. Den DHT påverkar alla områden av deras hår.
Varför hår transplantationer är inte lika effektiva för kvinnor:
Alla hårsäckar som påverkas av DHT kommer helt enkelt faller ut om de flyttas genom förfaranden hårtransplantation. Att flytta dem från en plats till en annan påverkar inte den grundläggande karaktären av hårsäcken.
Dessutom behöver kvinnor inte problemet med vikande hårfäste i de flesta fall. Deras hår är förlorad i ett mer diffust sätt, gallring jämnt över hela huvudet. Det är inte så mycket om deras hår är som är problemet, men hur mycket de har. Hårtransplantation kommer inte korrigera detta problem. Det är bäst används för att flytta hår från en plats till en annan.
Det finns hopp:
Det är en mycket liten andel – cirka 5% av alla kvinnor med håravfall problem – som är bra kandidater för hårtransplantation kirurgi. Det som alla dessa kvinnor har gemensamt är att de alla har friska områden i hårsäckarna som kan användas som givare webbplatser.
Till exempel har kvinnor med mekanisk eller traktion Alopecia förlorat sitt hår eftersom de har skrapat huvudet under en lång tid, har de använt snäva rullarna eller deras hår har dragits eller sträckt på något sätt. Dessa kvinnor nästan alltid har en yta på håret som är opåverkad. Om de gör det, kan de förfaranden hårtransplantation.
Vissa kvinnor har kosmetisk kirurgi och lider håravfall runt snittet webbplatser. I dessa fall kan hårtransplantation kirurgi hjälpa. Andra kvinnor har faktiskt ett mönster av håravfall som liknar manligt håravfall. Dessa kvinnor har möjlighet att få operationen också.
Slutligen, kvinnor som utsatts för trauman från olyckor eller brännskador är goda kandidater för förfaranden hårtransplantation. Om du är en kvinna med skallighet problem är värt tiden att rådgöra med en läkare för att ta reda på om du är en av de kvinnor som kan dra nytta av hårtransplantation kirurgi.
Om du har plockat några tips om hårtransplantationer för kvinnor som du kan sätta i verket, sedan med alla medel, göra det. Du kommer inte riktigt att kunna få någon nytta av din nya kunskap om du inte använder den.