omfattningen av laserkirurgi som en hårtransplantation

För vissa människor, är ordet laserkirurgi synonymt wit ordet “state-of-the-art”. Med laserkirurgi genomsyrar nästan varje gren av kirurgi är det inte särskilt ovanligt att tänka så. Även laserkirurgi har visat mycket lovande resultat i andra grenar av kirurgi scenen med hårtransplantation kirurgi är helt annorlunda.
Inte bara är laser hårtransplantation olämpligt för hårsäcksgrupper Transplantation, det är faktiskt skadligt även med annan modifiering av förfarandet och användning av olika inställningar laser hår. Låt oss se logiken bakom skillnaden mellan operationer hårtransplantation och andra operationer där användningen av laser har varit av stor nytta.

Värdet av laserkirurgi ligger i dess egenskaper “selektiv foto-termolys” (detta är förmågan att förstöra ett visst mål utan att skada omgivande vävnad). Hårtransplantation är annorlunda i detta avseende från andra operationer på grund av avsaknaden av en målvävnad. Och när man använder laserkirurgi hårtransplantation för kanal skapande för insättning av implantat, är det att faktiskt använda destruktiva egenskaper lasern. Lasern hårtransplantation brinner bokstavligen en mottagare hål i huden. De höga påståenden som gjorts av laser företag för en ny klass av laser orsakar inga termiska skador, är allt annat än sant. Oberoende av källan och typen, är en laser något som orsakar termiska skador på vävnaden genom dess höga energi. Lasern hår restaurering teknik lämnar alltid ytan förändras och ärrbildning. Inte bara detta, får hög energi laserstrålar används för laser hårtransplantation skada hårstrån befintliga nära implantatet på grund av förbränning av den omgivande vävnaden. Men samtidigt är det viktigt att komma ihåg att använda laser för hårborttagning är en annan fråga helt och hållet. Sedan här destruktiva egenskapen av laser kommer till användning, kan det vara ett bra alternativ att vara smärtfri och snabb.

Det finns en annan nackdel med laser hårtransplantation kirurgi som är mer kritisk. Den höga energin hos laserstrålen leder till stängning av blodkärlen. Denna karakteristiskt särdrag hos laserstrålen är användbar i andra typer av kirurgi där det hjälper till att stänga sår och ger snabb läkning. Men i händelse av hårtransplantation kirurgi, är blodtillförseln mycket avgörande för närande transplantaten efter de transplanteras. Och detta är den viktigaste frågan om en laser hårtransplantation kirurgi. Laser hjälp transplantationer är antingen inte kan växa eller läka långsammare att ha oförutsägbara tillväxt på grund av nedsatt blodflöde.

Den termiska skador orsakade av laser hår restaurering till den omgivande vävnaden förstör kollagen och försvagar den elastiska stöd runt de nyligen transplanterade transplantat. Det ökar också koagulatet (koagulera) runt graftet som i sin tur, minskar syre perfusion och fördröjer läkning. De enhetligt skapat kanaler som skapas med laser hårtransplantation kirurgi förlora all sitt löfte när lasern “lossnar” den “perfekt passform” mellan det transplanterade transplantat och mottagaren webbplats. Och detta är anledningen till laser hår restaurering medför oförutsedda och långsam tillväxt i hårsäcken.

Fördelen med laser mot allt mindre blödning hos mottagaren platsen är också inte mycket användning vid hårtransplantation kirurgi. En hårtransplantation kirurg kan minska blödning vid användning av precisionsinstrument och bättre hår transplantationsförfaranden mer effektivt än att använda en laserstråle.

Oavsett det hårtransplantation en hårtransplantation läkaren använder, maximera tillväxten av en transplantation är den enda syftet med alla hårtransplantation kirurgi. Och vad är den typ av implanterade transplantat, oavsett om det är en enda follikulära enheter eller en grupp av follikulära enheter, återställa blodtillförseln till transplantatet är av yttersta vikt. Och eftersom lasern Hårtransplantation misslyckas med att åstadkomma den vitala funktionen att återställa blodflödet, är det möjligt att helt enkelt ignoreras som ett hår transplantationen.

Det finns många hårtransplantation centra som skryter med laser hårtransplantation som en smärtfri procedur eller som en snabb process för hårtransplantation kirurgi, är att helt avfärdas. Detta är en viktig bit av information som kan rädda dig från en bedräglig hårtransplantation centrum om du planerar att ha en hårtransplantation kirurgi gjort. Men innan du besöker en klinik hårtransplantation hitta lite tid att besöka webbplatsen hairttransplantadvice.com och fatta ett välgrundat beslut