naturläkemedel hårvård för komplexa hår ser efter dem properly_

Du är vacker, men ingenting kan göra med håret? Möt en professionell inom detta område, se hur ayurvediska växtbaserade produkter hjälper dig att hitta roten till problemet och lösa det.

Lär känna din typ

Välj växtbaserade hårprodukter som matchar ditt hår struktur. Kategorier som “normal”, “torr” eller “fett” är inte bra – har sina olika hår, skiljer sig från andra “normala” tillstånd. Tunn och mjuk, medium, vågig, lockig, och hård – att identifiera och välja lämpliga produkter.

Håll dig till en position

Om du hittar en linje som är rätt för dig, använd den. Tanken att produkten har blivit mindre effektivt eftersom håret tillstånd försämrades – nonsens.

Ät rötter i håret

Hår består av proteiner och är i behov av mat, såsom kroppen vila. Kött, fisk, kyckling och ägg – det är allt som de behöver. Försök att inkludera protein i din frukost och lunch, när rötterna i störst behov av energi, och för att komplettera sina kosttillskott som innehåller rikligt med järn och vitamin B.

massage

Helt mätta håret med vatten innan applicering av schampo och använda den så lite som möjligt, eftersom med rätt massera skummet kommer att vara tillräcklig. Applicera inte schampo direkt på håret – gnugga in det i handflatorna och massera diffusa längs längden av håret. Försiktigt gnugga huvudet av små cirkelrörelser för att stimulera hårsäcken. Skölj och applicera balsam och koncentrera sig på ändarna av håret.

Tvätta fulla

Tjock typ av hår orsakas oftast av en kvarleva av ett rengöringsmedel, tvätta det, tvätta och tvätta igen så länge du tror passar. Varmt vatten – det bästa alternativet. Även idag finns det ingen anledning att skölja håret med citron eller vinäger – detta är en vana sedan tiden då håret mjölk med tvål. Surt vatten neutraliserar dess effekt, att lägga glans, men moderna schampon redan kombinera alla dessa egenskaper.

Det ser naturligt kammar

Comb av äkta borst starkt förhärskande, för att inte nämna deras empyrean värde. De används för att avlägsna smuts och damm, om du är i för en lång tid, men deras vassa borst klippa håret och orsaka brott och skador på hårbotten. Välj en plast kam, företrädesvis med rundade spetsar till tänderna.

ren

Tvätta håret varje dag. Du tvättar regelbundet ansikte, men i slutet av dagen känna obehag, och nedsmutsade! Samma sak gäller för håret. Om du använder rätt verktyg, kommer du inte hotfull eller överflödigt fett, och detta är det enda effektiva sättet att få vackert hår.

Huvudmassage

När du huvudmassage appliceras för att kompensera hårbotten rygg och sidor. Alternate fyller huden i super skalär valv också fördelar när det gäller om behandling av håret. Den totala varaktigheten av massage huvudet – 10-15 minuter.

Att behandla hår var mer effektiva efter massagen, skulle det vara väl tvättas med ren huvudet kallt eller något varmt vatten, såsom är fallet med den massage hår, föråldrad, och hans termen är i färd med att fred, liksom separation av döda hudceller, vilket, som flingor av snö täckta med hår.