hårförlängningar har fortfarande friskt hår som inte kommer någonstans

VISSTE DU? Du kan ha varje enskild hårförlängning tråd sys på plats en-på-en tid att passa perfekt i din befintliga hår och stil?

Om du fortfarande har några friska hår och är bara saknas några fläckar permanent och inte mitt i att förlora ditt hår, då kan du överväga att ha hårförlängningar bifogas täcka de saknade fläckarna och utvidga befintliga hår – något enkelt sätt att känna en hel mycket bättre, snabbt!

Är Löshår för mig?

_____ Har jag massor av friskt hår?
_____ Har jag missat bara några permanenta fläckar?
_____ Kan jag råd med vanlig salong underhåll?
_____ Vad är min budget?
_____ Har jag alopecia areata?
_____ Är mitt håravfall tillfällig?

Hur fungerar hårförlängning?

Så länge du INTE är för närvarande mitt en progressiv håravfall problem och du har en hel del friskt hår att fästa hårförlängningar, kan du uppnå utmärkta resultat genom hårförlängningar. Det finns många olika typer av hårförlängningar och olika sätt de är bundna, även för kunder håravfall mest specialist överens om att sy, knutar eller små länkar är det bästa sättet att fästa löshår för att undvika ytterligare stress från kemikalier, lim och värme.

skräddarsydda hårförlängningar

Anpassade Löshår är ett utmärkt val för permanent eller semi-permanent hår ersättare som är utformade för att passa just din hårfärg, struktur, täthet, längd, stil och särskilda hår behov förlust med noggrannhet och omsorg. Även om de är din dyraste alternativet, “varje enskild sträng sys i den skräddarsydda hår lösning ett hårstrå i taget, att skapa ett system som kan integreras i din befintliga hår,” förklarar Elline Surianello, ägare av LeMetric Hair Center i New York och hon själv en håravfall lidande. Efter att ha lidit i flera år med Alopecia areata, utvecklade hon sin eget system för att skapa hår ersättare som är nästan omöjlig att upptäcka och pågå i flera år, med regelbunden vård. Vissa hårförlängningar, beroende på hur de är monterade, kan behöva tas bort och åter fästas med några månaders mellanrum. “Men till skillnad hårförlängningar som behöver bytas ut varannan månad, gör att vårt system din frisyr att kunna bytas, oavsett om det innebär att lägga mer hår, eller ändra färg eller klippa när du vill”, förklarar Surianello. “När du arbetar med en håravfall professionell, om du har råd med det, kommer resultaten att bli mer realistisk och längre livslängd eftersom de kommer att skapa en plan skräddarsydda för din livsstil, hår behöver förlust, och budget.

färdiga hårförlängningar

De flesta håravfall proffs skulle inte rekommendera färdiga hårförlängningar till sina kunder håravfall eftersom de vanligen klippt eller limmas in, både oönskade alternativ när det handlar om frågor som håravfall. De varar oftast bara några månader, och de är inte lätt att befintliga hår och kan leda till mer håravfall och försvagning, särskilt om det tillämpas felaktigt eller av någon oerfaren med frågor håravfall.

Vad kan jag förvänta mig?

Skräddarsydda hårförlängningar kan täcka kala fläckar och fläckar vackert och om du har råd, kommer att ge dig de mest verklighetstrogna resultat som gör att du glömmer bort ditt håravfall. Även om dessa system bör bibehållas genom ett professionellt, bör du också fråga om speciella hårvårdsprodukter som inte innehåller natriumlaurylsulfat och är låga på alkohol för att skapa den mildaste miljö du kan för ditt befintliga hår råda frisörer.

Summan av kardemumman:

Var noga med att göra din forskning och få din diagnos håravfall i handen innan du söker ut löshår för att se till att du är en lämplig kandidat. Det sista du vill göra är att sätta ditt hår under mer stress.

Hitta en skicklig utövare:

_____ Be att få se före och efter bilder på kunder
_____ Fråga efter vittnesmål och remisser
_____ Fråga hur länge utövaren har gett hårförlängningar
_____ Fråga om metoder
_____ Fråga om utövarens erfarenhet med håravfall