håravfall rättsmedel – för män

Håravfall är ett vanligt problem hos män. Det finns ett antal gemensamma contributories, inklusive en under aktiv thyroid, brister järn (anemi), stress, depression och ångest.

Men allt ovan är reversibla orsaker till manligt håravfall. I förhållande, är Manligt håravfall oftast föremål för genetik.

Med denna typ av håravfall, kala fläckar bildas vid tinningarna och kronan, och håret börjar tunna som följd. Produkten ger nytt hopp för män som är oroliga vid tanken på att diskutera sådana frågor, och kan drabbas av självkänsla frågor som en följd.

Medicinsk progression har gett upphov till utvecklingen av en innovativ håravfall behandling, designad för män, känd som Propecia. Denna speciella håravfall rättsmedel finns i tablettform i styrkan av 1 mg tablett. Du behöver bara ta det en gång om dagen, med förbehåll för läkares godkännande. Propecia är ett receptbelagt piller, så du delta i en fullständig medicinsk konsultation före administrering.

Propecia Finasterid fungerar i kroppen, för att sänka nivåerna av DHT (dihydrotestosteron), ett manligt könshormon som tjänar till att attackera den hårsäcken och lämnar den grova och svag som en följd. Kala fläckar visas vid tinningarna och krona som följd.

När läkaren har ordinerat en kurs av Propecia för håravfall behandling, råder vi dig att administrera läkemedel enligt rekommendationer från läkare. Du har möjlighet att ta en tablett en gång dagligen. Det är enkelt att ta och du kan svälja den hel med ett glas vatten. Dessutom har du möjlighet att ta medicinen med eller utan mat.

Propecia biverkningar

Precis som någon annan medicin, Propecia har också några möjliga biverkningar. Endast 2% av män som använder Propecia har mött vissa biverkningar. Innan du tar något läkemedel bör du vara medveten om de eventuella biverkningar och vad man ska göra om de inträffar. Några av de vanligaste biverkningarna av Propecia är minskad sexuell lust, erektionsproblem, impotens, bröstförstoring eller ömhet. De flesta av dessa biverkningar är reversibla och försvinna eftersom användningen av medicineringen stoppas. Propecia strikt rekommenderas för män, kvinnor och barn tar inte det. Gravida kvinnor bör inte komma i närheten av krossad Propecia, kan det orsaka problem med könsorgan av barnet. Propecia kommer i 1mg dos och bör tas en gång om dagen.

inköp propecia

Du kan köpa Propecia från någon lokal, licensierade apotek i Storbritannien, med förbehåll för ett giltigt recept från din läkare. Ett annat sätt som att köpa den här typen av håravfall behandling är via en online konsultation. Genom ett enkelt samråd, genomfördes genom att fylla i en online-enkät, kommer du att kunna ge din fullständiga medicinska historia, vilket gör att läkaren att göra ett välgrundat beslut om den lämpligaste behandlingen.