den senaste håravfall forskning visade

Den senaste håravfall forskning visar oss hur många naturliga örter kan mineraler och vitaminer hjälper till att effektivt bekämpa håravfall, och avslöjar en ingrediens i synnerhet som har visat att visa några exceptionella resultat.
Först måste vi titta på den huvudsakliga orsaken och den vanligaste typen – DHT och manliga och kvinnliga mönster skallighet respektive att förstå hur man hittar den bästa behandlingen håravfall.

DHT är en biprodukt av testosteron hos män och kvinnor, i synnerhet efter klimakteriet hos kvinnor, och gör att håret faller ut genom hårsäckarna mindre och mindre och även hämma ytterligare återväxt.

Den senaste håravfall forskning visar en ingrediens i synnerhet som är mycket effektiv – Minoxidil.

Minoxidil är den enda topikala läkemedel godkänt av FDA för manligt och kvinnligt håravfall. Även Minoxidil inte växer nya hår, det fungerar genom att blockera DHT och förlänga tillväxtfasen av håret – ger mer tid för håret att växa ut till sin fulla täthet och returnera din fulla huvudet av friska hår.

Några kraftfulla örtextrakt kan också blockera DHT, öka cirkulationen och allmänna hälsa också. De bästa är Saw Palmetto, Nettle Root, Muria Puama och hästsvans och när den kombineras med viktiga vitaminer och mineraler som B6, biotin, zink och magnesium, du har en vinnande kombination.

Dessa kombineras alla samverkar för att främja ny hårväxt och ger en solid näringsmässiga grund att bevara och hålla friskt starkt hår, hud och naglar.

Med de senaste forskningsrönen håravfall siffror som visar att över 50 miljoner män och 30 miljoner kvinnor i USA lider av någon typ av håravfall, är det bra att veta att det finns effektiva och naturliga lösningar på plats för att vända denna trend.

Om du vill se verkligt nya tillväxt under de närmaste månaderna samtidigt öka din hälsa i processen, så kolla in den senaste forskningen håravfall och leta efter dessa exceptionella ingredienser som visat sig fungera för att hjälpa dig att uppnå detta.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om ett botemedel mot håravfall med dessa naturliga ämnen som är utmärkt för att främja hårväxt och optimal hälsa.