7 rekommenderade hem rättsmedel för håravfall

En full hår förknippas med ungdomar, och så att folk är bekymrade när de börjar lida av håravfall eller gallring hår. Alla älskar att få en lång glänsande och friskt hår att få en trevligare utseende. För att undvika ytterligare håravfall, här är några riktlinjer för att bekämpa håravfall.

Ett. Frukt och grönsaker är rika på naturliga vitaminer som kan upprätthålla balansen av näringsämnen i kroppen. Du kan välja fruktjuice än läsk. Detta är ett hälsosammare alternativ som är bra för din kropp. Förutom en hälsosam, välbalanserad kost, dricka tillräckligt med vatten varje dag ca 2 till 3 liter eller 8 glas per dag. Detta hjälper dig att tvätta bort gifter i kroppen.

2. Ta medicin för att främja hårväxt. Den typ av läkemedel och dess potential för dig beror på orsaken och omfattningen av ditt håravfall. Positiva resultat är vanligast i lindriga fall av alopeci. Några av de behandlingar av håravfall är Minoxidil, injektioner kortison, anthralin kräm eller salva eller Propecia. Mediciner är antingen över-the-counter, som administreras av din hudläkare, eller genom recept.

Tre. Grönt te tros blockera produktionen av DHT. Den kan användas för att tvätta och skölja håret.

4. För att lugna klåda och hjälpa till att läka hårbotten är Panthenol, jojobaolja och Emu Oil används för att tränga in i hårbotten och fungera som en anti-inflammatoriska och anti-bakteriell förening. Emu olja har använts i stor utsträckning i produkter håravfall och hudvård för dess förmåga att penetrera huden skikt och lindrar klåda, fjällning, rodnad och irritation.

Fem. Massera din hårbotten är bra för håret. Detta kommer att underlätta god blodcirkulation från din kropp till din hårbotten som kommer att öka näringsämnen som passerar dina hårrötterna. Näringsämnen genomförs av vårt blod så genom att underlätta en god cirkulation i vårt huvud genom en massage kommer att vara till stor hjälp i re-växande håret. I grund och botten, främjar huvudmassage hårväxt.

6. Enligt Mayo Clinic, modefluga eller dieter krasch, ätstörningar eller en brist på ordentlig protein och järn kan orsaka en förlust av hår. Ät en välbalanserad kost, oavsett om du försöker gå ner i vikt. Din läkare kan sätta dig på en hälsosam kost plan eller hänvisa dig till en dietist. Om din läkare misstänker en ätstörning, kommer han att diskutera terapi eller behandling för problemet. Starta en extra vitamin plan som leds av en läkare eller ta en daglig vitamin.

7. Jojobaolja har använts traditionellt i århundraden av mexikaner och sydvästra indianer för att främja hårväxt och kontroll mjäll.