svart hår manual, vad män tänka om vårt hår

Vilka män anser om våra kolsvart hår förlängningar spelar en betydande roll i våra liv när det kommer till att börja med intryck, dating, äktenskap, och många andra. Även fastän håret är bara en ytlig del av oss, även nu betyder en hel del för de flesta av oss. Bara bilden helt själv i ett scenario där som du träffar någon och det finns en ömsesidig attraktion. Du bär din senaste väva, och det är bundet att vädja till intresset. Du gör ögonmakeup kontakt med, gå på en date, och lära känna varenda annan. Sedan när den magiska minuten är på väg att komma om och du kysser varje annat, han börjar att begrava händerna i håret och känns en sak främmande som inte kommer att känna sig som en vanlig hårbotten med gängad hår, stygn och så vidare . Han är genast avstängd av detta som han inser vad han just rörde inte din faktiska hår. Han börjar snart undra vad mer om du är inte din. Dessa fall ske mer regelbundet än du tror.

En enkät togs och det bestämdes att när det anländer till kritan, är de flesta män attraheras utökad hår, men det har erhållits att ditt hår och ingenting alls fake. I verkligheten var det också identifierat att män är lika attraherad av kvinnor som har kortare hår som är allt deras, och de hittar denna typ av lady iögonfallande om hon bär hennes typ snyggt, det håller balanserad, väl underhållna, och är försäkrade i hennes frisyr.

När du idrottsliga din alldeles egna hår och det verkar bra, det finns en känsla av glädje eftersom du idrottsliga din alldeles egna hår, oavsett om det är kort, medellång och expandera, eller långa, och viktigast är det allt yours. Om mycket fler honor tog sig tid att veta om att ta väl hand om sin egen hår, skulle det sätta väven och peruk marknadsplats ur företaget.

Bibeln talar om en kvinnas hår som hennes “kronan på verket.” Det är en fråga om prakt, ett skydd för huvudet, och en vision av kvinnlighet i underbart sätt den ramar ditt möte som du skiljer dig från manlighet. Varför kväva den och täcka upp det med falska hår, peruker och löshår? Vi är alla födda med en hårman som är vårt att få hand om, vårda och utveckla.

Om du redan har långvarig hår, alltid hålla upp det goda arbetet, bevara din näringsrik rutin och livsstil, och bära den med stolthet. För individer av er som har kort hår och ditt uppdrag är att ha längre hår, kan du komma igång genom att ta bättre hand om ditt hår och låter den andas, och anta en hälsosam rutin hårvård bär din nuvarande duration med självförtroende och modell, och snabbt du kommer att ansluta sig till raden av personer som har längre hår.