stoppa snabb håravfall i dess spår

Snabb håravfall kan vara en orsak till oro, men generellt sett är det inte permanent. Men, om du inte vidta effektiva åtgärder du kan nå en punkt utan återvändo och fortsätta att förlora det. Här är de bästa naturliga lösningar för att hjälpa dig att sluta snabb håravfall nu.

De främsta orsakerna till plötslig håravfall kan vara stress, mycket dålig kost, hormonella (efter klimakteriet hos kvinnor är ganska vanligt), och sjukdomar som kemoterapi. Även om många av dessa kan vara tillfällig är det viktigt att vidta åtgärder för att stoppa det att bli en mer permanent fråga.

Det är tänkt med snabb håravfall att om vänster, kan det utlösa vissa processer i kroppen som är irreversibel leder till håravfall.

Tyvärr har de flesta av lotion och potions som finns idag helt enkelt inte fungerar som de inte slåss orsaken, så här är några ingredienser som visat sig hjälpa.

Örtextrakt som Saw Palmetto från långsamt växande palmer, Nettle Root och Muira Puama är alla effektiva på att främja ny tillväxt och blockera ett hormon som kallas DHT som är den främsta orsaken till håravfall idag.

Minoxidil är en nyligen FDA-godkända ingrediens som är appliceras lokalt på din hårbotten att även blockera DHT och stimulera ny tillväxt. De kliniska prövningar har visat enastående resultat med många människor kunnat återvända till en full hår över några månader.

Slutligen behöver du en solid näringsmässiga grunden att vända snabb håravfall och magnesium, zink, vitamin A, B6, biotin och vitamin C kommer alla att hjälpa till att hålla håret du har en stark och frisk.

Gör inga misstag med den, det finns ingen övernattning mirakelkurer men om du agera nu, kan du förhindra ytterligare snabb håravfall och vara på väg att återställa ditt hår till hur det var.

Besök min hemsida idag för att lära sig mer om en naturlig håravfall bota med dessa naturliga ämnen som är utmärkt för att främja hårväxt och optimal hälsa.