Det är aldrig för tidigt att stoppa håravfall med hjälp av en kam laser hår

Den nya lätta, handhållna laser hår kam ger låga terapi ljus laser till din hårbotten för att föryngra svaga hårsäckar. Många människor inser inte att håravfall kan börja på en ung ålder, innan några skallighet fläckar är uppenbara. Titta på dem som föräldrar och farföräldrar kan berätta att skallighet är en möjlighet i din framtid. Även om dina gener inte predisponera skallighet, gallring svaga hår är ett resultat av hårsäcken oförmåga att få rätt näringsämnen och förbli friska. Användning av en laser hår kam kan leverera dessa näringsämnen, och ger följande resultat. Tjockare ser håret är glansigare friskare hår, starkare hår möjligt eftersom laser terapi förbättrar hårsäcken cellulär metabolism och proteinsyntes genom förbättrad blodcirkulation. Befintlig hår kommer också njuta av dessa resultat och blir fylligare så friska folliklar producera hår med förbättrad axel kvalitet.

En laser hår kam använder låg nivå laser eller kall laser terapi som en icke-invasiv metod för att åter växa håret och återställer dess ungdomliga egenskaper. Kirurgi och receptbelagda läkemedel eller täcker upp problemet är de enda alternativen till denna ljusterapi. Inga kemikalier används och det finns ingen termisk eller värmeskador på hårbotten. Både män och kvinnor är goda kandidater för denna behandling och det är smärtfritt och säkert med inga kända biverkningar. I själva verket kan användningen av dessa anordningar minskar inflammation och ödem i det behandlade området.

vad håller dig tillbaka från att köpa en kam laser hår?

Vissa människor kanske tror att kostnaden är orimlig. Den initiala utlägg på $ 300 – $ 500 för lasern kammen är den största kostnaden. En god kvalitet laser kam kan använda uppladdningsbara batterier, vilket är en kostnadsbesparing. Eventuella schampo eller balsam som kompletterar processen laserterapi inte kosta mer än traditionella kvalitetsprodukter, och eventuella förslag på vitaminer är bra för alla delar av din hälsa. En de-klorering dusch filter hjälper till att avlägsna de skadliga kemikalier som ackumuleras på din hårbotten och hud, men även dessa finns tillgängliga till rabatterade priser när du köper ett komplett system hår terapi från en seriös återförsäljare. Hälsosam kost och motion, som också bidrar till friskt hår är en fördel att vi alla kan använda mer av.

Vissa människor är inte medvetna om hur lätt det är att använda kammen laser hår. Tillverkarna rekommenderar att kammen användas tre dagar i veckan i 20-30 minuter per session. Lasern kam är lätt och bör inte ha några sladdar för att komma i vägen för att ta den i alla rum i huset eller på semester. De behandlingar kräver en att flytta kammen över hela hårbotten eller strax över det önskade området för tidsintervall som är lätta att mäta utan timers. Tänderna på kam eller borste håller lasrarna på önskat avstånd från hårbotten.

Kanske du undrar om du använder en laser kam är säker. Den nyaste, kvalitet 17diode laser kam följer alla FDA riktlinjer för en låg nivå laser enhet, och eftersom ingen värme skapas, finns det ingen chans för brännskador eller hudskada. Som med alla apparater, användarna varnas för att inte stirra på laserljus, och att använda kammen endast enligt instruktionerna.
Förhoppningsvis har besvarat några av era frågor om detta relativt ny användning för låg lasrar nivå ljus. När vi åldras och söka nya vägar för att hålla ut ungdomliga utseende och vitalitet, är detta bara en av många metoder för att säkert och billigt att nå detta mål.